Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

söndag 30 september 2012

Fixar allt

Hmm, båtupptagning stod på schemat igår. Och visst, båten kom upp på land och allt flöt på kan man säga. Vi var ute i god tid för att slippa stressa. Tur var väl det! Det var som vanligt härligt att köra båt, ända tills bensinen tog slut. Vad gör man? Ensam i båten, kallt i vattnet, långt kvar till mål men ändå såpass nära så att jag ser vart jag ska... Jo, jag konstaterar glatt att vinden driver mej åt rätt håll och jag tar fram min paddel och hjälper till :-) Cirka tjugo minuter senare driver jag in till bryggan där trollet och hennes mormor och räddningspatrullen möter upp med en dunk bensin, tankar och kör sista biten till kranen :-)
Lagom dramatiskt.

Lagom dramatiskt var det också att leta stolpar på förmiddagen. Tre generationer vandrade i tre timmar och fann tre... nej fyra stolpar, eller var det fem? Nåja, den äldsta generationen var hurtigast och tog flest, mellangenerationen var trött och sliten och fick inte upp ångan förrän vi styrde kosan hemåt efter matpausen, den yngsta var riktigt entusiastisk till den första stolpen, sedan väntade hon bara på glass/matpaus. Skönt var det i alla fall med frisk luft i lungorna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar