Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

fredag 25 maj 2012

Varmt och skönt!

Halvdag idag såhär inför pingst. Det var ju härligt :-) Men jag kanske utnyttjade den lite tokigt, i alla fall till att börja med. Tänkte (som de flesta andra föräldrar till barnen på trollets förskola) att trollet i lugn och ro fick käka lunch och sova middag på förskolan innan jag hämtade henne.
Detta gav mej två timmar över att göra precis vad jag ville på och vad gjorde jag då?
Jag tyckte såklart att det var ett ypperligt tillfälle att hinna ta en joggingrunda. Att klockan var tolv och solen gassade på som bäst det var inget jag tänkte på som ett problem. Det gjorde jag däremot halvvägs genom rundan. Fyyy va jobbigt det var. Var är allt syre? Kommer inte ihåg något om att solen käkar syre från biologilektionerna... Hmm, dröjer nog ett tag innan jag ger mej på ett sådant pass igen :-)
Eftermiddagen tillbringade vi hos trollets farmor och invigde poolen för i år, eller ja, trollet gjorde det i alla fall. Själv njöt jag av solen i en solstol, det var mer passande aktiviteter  för dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar