Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

måndag 23 april 2012

Underbara unge

Mamma kolla nu! Kolla här! Jag ska visa en sak! Trollet var i sitt esse förut på studsmattan. Hon skulle visa det ena tricket efter det andra :-) Hoppa på knäna, hoppa åt sidan, baklänges, ramla på olika sätt, ja fantasin flödade. Otroligt härligt att se, det vill man inte missa en sekund av.
Det har varit lite av ett problem sedan jag började jobba dagtid, jag vill ju gärna ha en halvtimme-timme till att träna men absolut inte på bekostnad av tiden med trollet.
Men nu har jag en plan! Imorgon tar jag en lunchjogg :-) Man borde ju hinna både äta och springa några kilometer på en timme...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar