Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

söndag 1 april 2012

Kalashelg

Kalas på lördag, kalas idag, två sköna dagar, en riktig kalashelg helt enkelt.
Igår var det mormor, L, och trollets äldsta morbror med familj som var här och gratulerade. Det busades och åts en jättefin Hello Kitty tårta och studsades på studsmattan. Det var en slagen hjälte som hade kvällsmys i sin nya morgonrock i mammas knä igår. Och en ännu mer slagen mamma till hjälten som kravlade i säng så fort alla bestyr tagits itu med.
Men imorse var vi fulla av energi igen, energi som vi använt till lek, trädgårdsarbete, mera lek och kalas med de yngsta morbröderna som inte kunde komma igår.
Hon blir bortskämd mitt lilla troll, hon börjar väl tro att man ska få paket varje dag... Men nu blir det inga mer paket före jul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar