Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

tisdag 24 april 2012

Inget världsrekord

Nej långt ifrån. Men fyra kilometer lite drygt hann jag på en halvtimme när jag lunchjoggade idag. Och även om inte tiden är något att skryta med så är jag väldigt stolt över mej själv att jag först och främst kom iväg över huvud taget och att jag faktiskt joggade nästan hela vägen, gick bara några hundra meter mitt i, det tar sej :-)
Efter jobbet fyllde vi på trollets skoförråd, hon hade bara ett par allvädersstövlar som passar och de börjar kanske bli lite väl varma att lufsa runt i. Då är "ta tre skor betala för två" himla bra. Det blev ett par supersnabba springskor, ett par söta prickiga finskor och ett par tygskor. Nu är vi redo för vår och sommar!
Vi avslutade dagen med en hård rugbymatch (trollet vann) och några nya tricks på studsmattan, det är inte bara jag som har spring i benen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar