Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

måndag 23 april 2012

Hänsynsfull

Blev lite sen med tvätten igår men ingen hade bokat tvättstugan nu på morgonen så jag hängde upp kläderna i torkskåpet och tänkte det torkar väl över natten. Av hänsyn till grannarna körde jag inte igång torkskåpet, man kan ju tänka sej själv hur man hade reagerat om man precis är på väg att somna så dundrar torkskåpet i tvättstugan igång. Alltså fick det bli tork utan varmluft.
Av hänsyn till grannarna hämtade jag därför en delvis fortfarande blöt tvätt nu på morgonen som jag inte hade möjlighet att hänga upp någonstans i lägenheten, så av hänsyn till grannarna måste jag nog köra den tvätten en gång till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar