Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

torsdag 29 mars 2012

Stolt mamma

Oj, oj, jag säger då det! Trollet var så duktig hos tandläkaren idag, hon gapade stort, redan innan tandläkaren bad om det, hon protesterade inte mot tandtråden och inte mot den konstiga tandborsten, nej vi testade allt som fanns. Tom banansalva men den gillade hon inte.
Det var roligt i alla fall, stoltheten svällde i mammahjärtat och jag ville bara tala om för hela världen att den här goa tjejen, det är min unge det!
Det är nog inget man kan förstå om man aldrig upplevt det själv, hur man kan vara så glad och stolt för något så simpelt som ett lyckat tandläkarbesök med en treåring :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar