Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

lördag 3 mars 2012

Inte riktigt som jag tänkt

Nej det blev inte riktigt som jag tänkt idag. Trollet blev dålig inatt, vaknade av att hon grät och när jag kom till hennes rum satt hon nerspyad i sin säng. Bara att ställa henne i duschen och ta reda på sängkläderna, sen sov hon resten av natten hos mej.
Så idag har hon varit hängig och mammig och vi har suttit mest i soffan hos mormor. För dit ville hon ändå åka, med en blåbärspaj sa hon :-) Glad över att det fanns något hon ville äta så tog vi vägen förbi affären och köpte med blåbärspaj till mormor.
Själv är jag mycket glad för sällskapet och den lyxiga middagen jag bjöds på, hemmagjord plankstek. Väldigt gott! Hade vi stannat hemma hade jag nog som mest klarat att få till snabbmakaroner och ketchup tillagad med en trollunge på armen :-)
Någon scrapbookingmässa blev det alltså inte, men det kommer nya.
Nu hoppas jag bara att trollet ska vakna pigg och frisk imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar