Om mig

Mitt foto
En biker är jag visst det med den betydelsen att jag gillar att susa fram på vägarna om somrarna med solen i ryggen, doften av koskit i näsan och dånet av motorn och vinden i öronen, med eller utan särskilt mål för resan. Men jag är också mamma till två små underbara flickor, sambo med en ståtlig karl och matte till två lurviga katter. Här skriver jag vad helst som faller mej in bara för att jag tycker om att skriva.

torsdag 1 mars 2012

Beröm=konstigt?

Häromdagen skickade jag ett mail till en chef och rosade en av hennes anställda och hjälp vilken uppståndelse det blev! Det är tydligen inte normalt att berömma andra människor.
Personen i fråga fick ta del av berömmet själv och kom och tackade mej, chefen skickade ett mail tillbaka och tackade och idag när hon hade vägarna förbi mitt kontor tittade hon in personligen för att tacka igen.
Hon ville väl se vad det var för en konstig person som skickade beröm istället för gnäll :-)
Så kan det va.
Förutom några akutinsatser i personalplaneringen har jag haft en lugn dag på jobbet idag och fick då tid över att klura lite på mina små projekt, fick en hel del uträttat. Gillar att samla in åsikter och synpunkter och kladda ner tankekedjor på papper, stora papper :-)

Dagens bästa var shoppingturen med trollet efter jobbet, hon är kul att ha med sej till affären! Och fikastunden efter shoppingen gick inte av för hackor den heller.
Dagens värsta var när hon ramlade i trappan när vi kom hem, hon slog sej lite på ryggen och hjärtat stannade på mej annars gick det bra. Puh!

1 kommentar:

  1. Positiv feedback, är vi väl tyvärr för dåliga på att ge.....
    Fortsätt så :)
    kram!

    SvaraRadera